Interfoane Electra Videointerfoane si interfoane

Usi metalice si cutii postale

Usa de intrare in bloc realizata din profile metalice, panouri termoizolante si geam termopan. Este proiectata pentru trafic greu, specific scarilor de bloc, rezistenta in timp fiind infinit superiora celor din PVC.. Avem o experienta de 10 ani in realizarea usilor de acces in bloc si garantam produsele noastre prin Certificat de conformitate si prin Garantia oferita pentru 24 de luni.

Specificatii

Detalii tehnice • Tocul – Realizat din teava rectangulara 100*50*2; – Pragul de jos este de 20 mm pentru o mai buna etansare a usilor. • Usa – Realizata din teava rectangulara 100*50*2 mm; – Izolata in partea inferioara cu panou termoizolant ,format din doua foi tabla otel dubludecapata grosimea 1.5mm pe ambele parti,cu izolatie termica si fonica la interior,grosimea 40mm si profile “U” de intaritura – Prevazuta pe laturile de inchidere cu cheder; – Prevazuta cu maner exterior din inox; -; – Fixata pe toc cu 3 balamale; – Geam termopan. •, pretul final fiind comunicat dupa masuratorile din locatia dumneavoastra si dupa stabilirea tuturor detaliilor tehnice. Va oferim gratuit deplasarea pentru masuratori si consultanta tehnica.

CUTII POȘTALE PREMIUM și DE LUX

PRODUCEMCOMERCIALIZĂMMONTAM și LIVRAM ÎN BUCURESTI SI ILFOV cutii poștale din GAMA PREMIUM și DE LUX dar si low buget ce întrunesc cele mai exigente cerințe în materie de calitate, lux și eleganță pentru complexul tău rezidențial.

Cutiile poștale pot fi folosite ca elemente de design, pentru a întregi aspectul unui spațiu, iar cele din gama DE LUX cu siguranță vor fi punctul de focalizare al atenției încă de la intrarea în complexul rezidențial.

Pentru a satisface pe deplin cerințele dumneavoastră în materie de cutii postale, folosim numai și numai materiale de top. De asemenea, oferim consultanță gratuită!

Va oferim cutii postale , aviziere , loc pliante , toate dimensiunile  si culorile dorite.

Esti interesat de oferta noastra?