Interfoane Electra Videointerfoane si interfoane
3562

Interfoane instalate

757

Videointerfoane instalate

1233

Cladiri cu mentenanta

4573

Alte echipamente instalate

Zugraveli scari de bloc si constructii

Firma noastra executa lucrari de amenajari interioare pentru scari de bloc, practic renovarea acesteia cu toate operatiunile pe care le implica. La cerere putem renova si spatiul de intrare in bloc, putem schimba cutiile postale, putem inlocui geamurile sparte sau reamenaja interiorul lifturilor.

Renovari scari de bloc – Serviciile noastre au fost intotdeauna apreciate pentru calitatea si seriozitate exectiilor pentru daruirea si profesionalismul echipei noastre de specialisti. Realizam astfel tot ce inseamna renovarea scarii blocului:

 • curatat pereti / tavane
 • reparat, amorsat pereti / tavane
 • vopsit scari de bloc
 • zugraveli scari de bloc
 • vopsit balustrada / usi lift
 •  vopsit tocarie lemn usi / geamuri
 • reparat, vopsit plinta / tevi de gaz
 • gresie si faianta scari de bloc / intrari
 • faianta pentru pervaz geamuri
 • montaj mocheta scari
 • amenajat terase

Curatenie scari de bloc Bucuresti-Ilfov

Cu un program bine stabilit de curatenie scari de bloc Bucuresti si Ilfov, scarile blocurilor mai vechi pot arata ca si cele noi. Curatenia de pe scara de bloc poate influenta cumpararea sau inchirierea unui apartament in blocul respectiv. In acelasi timp influenteaza si starea de bine a locatarilor care cu siguranta isi doresc ca pe scara lor de bloc sa fie o femeie de serviciu care sa se ocupe de serviciul de curatenie al scarilor de bloc.

Operatiunile de curatenie se pot efectua zilnic sau la un interval stabilit in comun cu dumneavoastra. La inchirierea unui abonament de curatenie sau de intretinere veti beneficia si de o curatenie generala trimestriala. Chiar daca scara unui bloc este un spatiu comun, noi vom incerca sa multumim toti locatarii asociatiei de proprietari care vor beneficia de serviciile noastre.

Electrica

Execuție instalații electrice construcții civile și industriale.

Reparam ,inlocuim si modernizam tablouri electrice scari de bloc

Executăm instalații electrice pentru case/vile, apartamente, birouri sau hale industriale, nou construite. Lucrarea se va executa după proiectul electric pus la dispoziție de dvs sau după proiectul executat de noi. Realizăm lucrări de cablaj, conexiuni, instalare tablouri electrice, montajul dozelor de aparat, montaj prize, întrerupătoare, elemente de iluminat.

Executăm, de asemenea, instalații de legare la pământ (împământare) și instalații de paratrăsnete. Acest tip de instalatii reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice. Rolul acestor instalatii electrice este de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei (instalatie de legare la pamant de protectie), precum si asigurarea unui anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.

Esti interesat de oferta noastra?